De uitslag..

Lieve lezers,

22 november om kwart over twee moest ik bij de hematoloog verschijnen. De uitslag van de CT scan en de bloedwaarden. Ik deel het nieuws zoals de hematoloog het heeft gedaan:
“……. De uitslag is goed!…….”

De bloedwaarden komen langzaam maar zeker weer in de buurt van de referentie waarden. Alleen de Hb waarde is iets lager dan wat het moet zijn maar dat zou zich nog moeten herstellen. De CT scan geeft geen afwijkingen meer weer. De hematoloog spreekt van ‘complete remissie’! Dat is dus goed nieuws. Uiteraard ben ik heel erg blij echter ben ik wel zo nuchter en blijf ik voorzichtig want er hoeven maar een paar kanker cellen  achter te blijven om opnieuw te beginnen. Om heel eerlijk te zijn ben ik op dit moment heel erg bezig met dit goede nieuws. Ik denk dat de reden is dat ik nu pas dit vermeld op deze blog. Ik wil hier nog meer over kwijt maar dit is nog niet het moment gewoonweg omdat ik niet goed weet hoe dit onder woorden te brengen.

Ik kom hier gauw op terug en zal dan ook meer vertellen over hoe nu verder met de behandeling.

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Eén reactie op De uitslag..

  1. E. Meulemans schreef:

    Hoi Roland,
    Voor het eerst lezen wij in jouw blog over de wederwaardigheden in de afgelopen periode, die jij hebt moeten ondergaan.
    Wij, tante Maud en ik, hebben bijzonder veel bewondering voor de wijze waarop jij met je ziekte omgaat. Nu wij lezen dat de behandelingen een goed resultaat hebben opgeleverd, zijn wij, met jou en je gezin, uiteraard heel blij.

    Vandaag feliciteren wij jou natuurlijk ook met je verjaardag. We nemen aan, dat jij en je gezin er een gezellige dag van hebben gemaakt.

    Nogmaals Roland, volhouden kerel, positief blijven en heel veel sterkte. Dat wensen wij je toe.
    Veel hartelijke groeten en beste wensen vanuit Spanje van tante Maud en oom Ed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *