Het feest is begonnen

Inmiddels is er alweer een week voorbij en zitten we weer in het weekend. Ik weer in het ziekenhuis van het ene onderzoek naar het andere.

Allereerst natuurlijk bloed geven. Verder een CT scan, echo van de maag, hartfilm, foto van de longen en weer bloed geven. Oh ja, de anamnese niet vergeten. Er viel eigenlijk niet zoveel te vertellen dan dat ik voor het zaag incident ik me altijd wel goed voelde. Aangegeven dat ik heel veel sport en vorig jaar (25 maart 2010) nog een controle heb laten doen waarbij alles oke was. Inclusief longfoto.

Nou nu was het anders, de uitslag van het bloed gaf aan dat de bezinking veel te hoog was (99) en dat men een vlekje op mijn longfoto had gezien. Nog meer vragen volgden, heeft u longonsteking gehad, onlangs griep gekregen enzovoorts. Ik kon daar helaas alleen maar negatief op antwoorden want ik ben in principe nooit vaak ziek. Men vond het vreemd allemaal want ik vertoonde inderdaad geen echt gekke ziektebeelden. De pijn in de benen en borst was inmiddels ook afgenomen.

Hoe dan ook ik moest nog een paar dagen blijven en kreeg een antibiotica kuur via het infuus toegediend. Dat bleek maar een klein beetje te werken want de bezinking daalde van 99 naar 97. Uiteindelijk na mijn verzoek mocht ik naar huis maar zou voorlopig onder controle de internist van het ziekenhuis blijven. Voordat ik naar huis werd gestuurd werd er nog even snel een TBC check gedaan. Uitslag over twee dagen.

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *