Pet scan

De petscan geeft activiteit weer op de vlek! Tevens zijn er drie klieren die ook actief zijn.
Het zijn de klierstations 4, 5 en 7.

Langzaam maar zeker sluit het net zich en wordt mijn angst voor longkanker groter. Dr. P. wil dat de klieren onderzocht worden op kwaadaardige activiteit. Deze week nog. Het gebeurt poliklinisch dus mag dezelfde dag naar huis.

Ik spring nu even over naar de uitslag, de punctie van station 4 en  5 is gelukt. Station nummer 7 kon men niet bijkomen dus ben ik doorverwezen naar het Leids Universitair Centrum (LUMC). Middels een andere techniek kan men daar wel de punctie verrichten. Ik hoef daar niet alleen heen te gaan. Mijn zusje B. gaat met mij mee. Tijdens het gesprek met de chirurg die mij gaat behandelen wordt door hem aangegeven dat hij denkt dat de vlek kwaadaardig is. Dit in tegenstelling tot mijn arts.

Geestelijk begint nu het afbraakproces. Ik word onzeker en bang. Bang voor longkanker en bang voor de toekomst van mijn vrouw en kinderen. Niet eens om mezelf.

Weer een tijdsprong. Beide uitslagen geven aan dat er geen maligne activiteiten in de klieren plaatsvinden. Moet ik nu blij zijn? Dr. P. denkt er ook zo over. Aangezien hij geen voorstander is van snijden wil hij nu dat er een een stuk weefsel via mijn luchtpijp wordt weggehaald.

Ik kan op dat moment alleen maar lijdzaam knikken.

De uitslagen van het klier onderzoek:

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *