Gesport

Stemming – Cry.png/ gewicht – 58 kg

De dag vroeg begonnen en goed benut. L. naar school gebracht. Het was haar laatste dag op de basisschool. Lekker vakantie en daarna gaat het grote werk voor haar beginnen op de middelbare school. De tijd vliegt.

Daarna ben ik (tegen beter weten in) toch naar de sportschool gegaan. Dat was heerlijk! Ik heb mijn lijf flink op z’n donder gegeven. Die chemo arm zat mij behoorlijk dwars dus de (onder) armen extra getraind. Kijken hoe de aders hierop reageren. Hoe dan ook het voelde echt lekker en voel me lichamelijk ook lekkerder. Zelfs de chemo arm is minder!
Kanker Hodgkin je zult in ieder geval geen gemakkelijke aan me hebben. Je hebt hier met een verschrikkelijk eigenwijze vechtlustig trotse Indo te maken!

Gisteren was de pc kapot. Hij is nota bene nagelnieuw en pas 5 maanden oud. Echt hightech. Er zitten geen bewegende delen in de kast, de kast is water gekoeld enzovoorts. Vanmiddag bezig geweest om te achterhalen wat nou het probleem zou kunnen zijn. Het gepruts heeft in ieder geval geholpen want hij loopt weer.

Later op de dag heb ik bezoek gehad van tante S. en oom W. Tante S. had weer lekker Indisch eten gemaakt. Later zijn pa en J. ook geweest met sateh. Dus het trainen van vandaag trekt de weegschaal weer in balans na al dit lekkere eten.

Merk echt dat ik steeds emotioneler wordt. Echt balen. Maar goed, morgen een nieuwe dag.

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *