Alweer een chemo voor de deur, no. 5

Het is alweer een tijd geleden dat ik een bericht heb gepost hier op de weblog. Inmiddels zijn er een aantal dagen verstreken en is er in ieder geval één ding te melden. De uitslag van de PET scan.

Omdat ik met een trial meedoe heb ik dus tussentijds een PET scan gekregen. De uitslag heb ik vrijdagochtend om 10:00u te horen te gekregen. De vervangende hematoloog\oncoloog begon haar eerste zin met: “….ik mag u het goede nieuws vertellen…”

De chemotherapie slaat dus aan! De afgelopen week was best zwaar voor mij geestelijk omdat de PET scan toch weer een heleboel losmaakt. Met name dus of de chemo wel of niets iets doet. Vooral dus ook de gedachte al het niet het geval zou zijn. Hoe zou ik de klap verwerken?

Gelukkig is de tussentijdse uitslag goed. Zo gematigd als ik ben zo ben ik dus ook met de tussen score. Ik heb tenslotte nog 4 chemo’s te gaan en daarna bestralen. Daarnaast ben ik zo bijgelovig als maar kan in sommige zaken en het hardop zeggen dat het de goede kant op gaat is voor mij als de goden verzoeken. Let wel, natuurlijk is dit mooi want het geeft mij in ieder geval extra motivatie voor de resterende chemo’s. Laat ik ook mijn directe familie niet vergeten! Ook zij konden een goed bericht gebruiken.

M. en mijn dochter en zoon waren ook zo blij! Hopelijk blijft het zo. We hebben in ieder geval vrijdag lekker met z’n vieren buitenshuis gegeten.

Morgen dus chemokuur 5. Ik heb me alvast op het ergste voorbereid. Vanmorgen nog even een uurtje gesport. Bedacht me namelijk om het lichaam niet te zwaar te belasten voor morgen.

Morgen meer.

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *