Update

Stemming – 🙂 / gewicht – 56 kg

Vandaag is het donderdag. Gisteren is het kantoor officieel over naar de nieuwe locatie. Nog even wat dingen verhuisd. Mijn collega’s hebben hard gebuffeld om de overgang en overdracht van het oude pand vlekkeloos te laten verlopen. Hulde!

Ik merkte gisteren al dat de chemo haar uitputtingsslag aan het uitvoeren was in het lichaam. Ik werd vanmorgen wakker en wilde eerst in bed blijven liggen maar heb dat toch niet gedaan. Om negen uur gewassen en ontbeten. Op de fiets gestapt en naar de (nieuwe, dichterbij) sportschool gegaan. Aldaar aangekomen een kleine 1,5 uur gesport. Het is een nette mooie fitness ruimte met een hoop keuze om het lichaam goed te trainen.

Omstreeks half twaalf weer thuis. Wederom gegeten, daarna was de pijp leeg. Met het sporten het laatste restje energie eruit geperst. Maar ik heb wel een voldaan gevoel iets gedaan te hebben. Hopelijk ben ik morgen wat fitter.

Verder heb ik niet zoveel te melden en al zou ik iets te melden dan ben ik te moe om het te doen. Ik ga zo in bed liggen om maar alvast in de rust houding te gaan liggen 😉 .

De week gaat wel snel zo, chemo nr. 8, de laatste, komt steeds dichterbij. Er is trouwens ook al een afspraak gepland met radioloog voor de bestraling, namelijk de 13e. Een dag na de laatste kuur.

Dit bericht is geplaatst in Mijn verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *